Puls je nezavisna agencija za istraživanje tržišta i javnog mnijenja, osnovana 1993. godine u Splitu.

Smješteni u uredima u Zagrebu, Splitu i Sarajevu aktivno poslujemo u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Srbiji i Makedoniji a svoje usluge nudimo domaćim i međunarodnim klijentima. Na području cijele CEE (Centralne i Istočne Europe) već više godina blisko surađujemo s najuglednijim istraživačkim kućama te, u suradnji s njima, našim klijentima osiguravamo kvalitetno provođenje istraživanja u čitavoj regiji.

Dosadašnjim radom PULS je stekao ugled pouzdane, visoko stručne i inovativne agencije sposobne da provede najsloženija kvantitativna i kvalitativna istraživanja. U želji da opravdamo i zadržimo stečeni ugled i poziciju stalno radimo na vlastitom usavršavanju, a u provođenju istraživanja uvijek se koristimo znanstvenim metodama i suvremenim istraživačkim tehnikama.

Vjerujemo da su naši stručnjaci sposobni pružiti najkvalitetniju uslugu. Svakom klijentu pristupamo individualno prilagođavajući se njegovim specifičnim potrebama. Postavljanje istraživanja i obradu prikupljenih podataka provodimo na način koji klijentima osigurava pouzdane informacije potrebne za donošenje poslovnih odluka. Upravo efikasno i kvalitetno uključenje rezultata istraživanja u te procese smatramo svojim najvećim izazovom i najvažnijim zadatkom.

U 2001.godini ostvarili smo promet od 13 milijuna kuna čime smo se svrstali u sam vrh istraživačkih agencija u Hrvatskoj. Okupljamo preko 50 stalnih zaposlenika, više od 1000 iskusnih anketara (600 u Hrvatskoj te 450 u Bosni i Hercegovini), kao i visoko kvalificirane i iskusne koordinatore koji pokrivaju sve regije obiju država.

Osim iskustva u istraživanju tržišta i javnog mnijenja, PULS također organizira seminare i pruža usluge konzaltinga (savjetovanja).  

Koristeći standarde propisane od strane udruženja kojih je Puls član, kao što je ESOMAR (Europsko društvo za istraživanje marketinga i javnog mnijenja). U mogućnosti smo garantirati istu razinu kvalitete koju osiguravaju istraživačke kuće članice prethodno navedenih udruženja u ostalim zemljama svijeta.

vrh stranice
© 2002 PULS l Sva prava pridržana ( O NAMA | KONTAKT | MEDIAPULS | VIJESTIENGLISH ) dizajn & izrada - Invent 2002